POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

KAJ SO GOATCARDS?

Naše unikaten produkt GOATCARDS so športne kartice, ki jih je možno personalizirati in so perfektno darilo za vsakega športnega navijača.

Personalizirane kartice so bile v preteklosti na voljo izključno največjim športnim idolom (Messi, Ronaldo, Hazard, Mbappe in mnogim drugim) z našo rešitvijo pa si lahko vsak posameznik izdela prav svojo kartico in se pridruži družini GOAT (greatest of all times) največjim športnim zvezdam!

Ideja GOATCARDS izvira iz znanih športnih video iger (FIFA, NBA 2K, itd.), ki navdušujejo tako naše malčke kot tudi starejše igričarje ter športne navdušence.

KAJ POMENI GOATCARDS?

Kratica G.O.A.T. ali GOAT – Greatest of All Times (najboljši vseh časov) je svetovna znana beseda, ki se uporablja med športnimi navdušenci in jo ogromno krat zasledimo na socialnih medijih ob izjemnih dosežkih športnih idolov. Na primer: Messi in Ronaldo dosegata nadnaravne rezultate in neverjetne zadetke, tako ju poimenujemo GOAT. Vsak športni navdušenec je z našimi GOATCARDS karticami lahko prav ta poseben GOAT 😉

KAKO PERSONALIZIRAM GOATCARDS?

GOATCARDS lahko personlizirate le v nekaj minutah. Sledite korakom na kartici, vnesite svoje podatke in fotografijo, za vse ostalo poskrbimo mi!

KAKO DOLGO TRAJA IZDELAVA GOATCARDS?

Po prejetem naročilu in poravnanih obveznostih lahko vašo personalizirano GOAT kartico pričakujete v 3-5 delovnih dneh. Če želite kartico prejeti v čim krajšem roku (v primeru darila za roj. dan), svetujemo plačilo s kreditno kartico ali Paypal – Tako bomo vašo kartico obdelali še isti dan.

ALI ODSTRANITE OZADJE NA MOJI FOTOGRAFIJI?

Seveda. Vse fotografije profesionalno obdelamo in prilagodimo. Kar vidite na naši spletni strani je predogled za lažjo predstavo in približek.

Pripravili smo nekaj nasvetov za izbiro najprimernejše fotografije za izdelavo

  • vaša fotografija naj vsebuje glavo osebe, ramena ter prsa
  • bolj kot je oseba oddaljena večja je verjetnost , da bo fotografija zamegljena oz. slabe kvalitete
  • vaša fotografija naj bo posneta v dobrih svetlobnih pogojih
  • spletne strani in pogovrne aplikacije kot so Facebook, Instagram, Whatsapp poslabšajo kakovost fotografij
  • vedno izbirajte originalne izvirnike fotografij, v kolikor je to možno ali pa kontaktirajte fotografa in jih pridobite

*Potrudili se bomo, da bo vsaka fotografija profesionalno obdelana vendar bodi pozoren/a, da naložiš visoko kakovost svoje fotografije. Le tako lahko zagotovimo kvalitetno izdelavo GOATCARDS kartice

POŠKODOVANO BLAGO?

99% naših pošiljk prispe pravočasno in v brezhibnem stanju. Če je vaša pošiljka vidno poškodovana vas prosimo, da nas kontaktirate na info@goatcards.si.

PREJEL SEM NAPAČNO BLAGO

Smo storili napako in vam dobavili napačne GOATCARDS kartice? V tem primeru nas nemudoma obvestite na naš e-naslov info@goatcards.si. Z veseljem odpravimo nastalo težavo.

MOJE NAROČILO NI BILO OBDELANO

Če vaše naročilo ni bilo bdelano v 5 delovnih dneh in ni bilo poslano v 7 delovnih dneh, prosimo da najprej preverite vaš poštni predal, vključno s »SPAM« predalom. Če pride do kakšne pomankljivosti pri podatkih ali do kakšnih težav z izdelavo GOATCARDS kartic vas bomo nemudoma kontaktirali.

Pogoste napake:
  • slaba kvaliteta fotografije (preberi več)
  • manjkajoči podatki (ime, rating, itd.)
  • neprimerna vsebina (naročil z neprimerno vsebino ne sprejemamo)
LEGENDA KARTICE

Za vas smo pripravili legendo in dodatno razlago kratic, karakteristik, pozicij itd., ki so sestavni del personalizacije GOATCARDS kartic

P.S.: Legendo najdeš pod vsako kartico!